Водещи

петък, 6 септември 2024 г.

Le Jardin – комплексът, който ще приюти най-взискателните жители на Пловдив

Le Jardin

Le Jardin е модерен жилищен комплекс от затворен тип, разположен в квартал Остромила в южната част на Пловдив. Тази локация вече се е наложила като кварталът на богатите пловдивчани, предлагайки тишина и спокойствие, без да е напълно откъсната от централната част на града. Градината, както се превежда името на комплекса от френски, е специално място, готово да приюти най-взискателните жители на града под тепетата, търсещи дом, който предлага лукс и комфорт.

Не просто дом, а лайфстайл дестинация

Пловдив е не само вторият по големина град в страната ни, но и непрекъснато развиващ се индустриален център. Логично е тук качеството на жилищните имоти да превъзхожда това на блоковете в старите столични квартали. Le Jardin е пример за това, че и у нас могат да се строят луксозни жилищни сгради, които се радват на завиден интерес от страна на младите и заможни семейства.

Този комплекс от луксозни апартаменти не е просто място за живеене, а лайфстайл дестинация, в която са вперили взор много от добре платените пловдивски професионалисти. Всеки от 62-та апартамента е проектиран да осигури много повече от просто покрив над главата. Жилищата са изградени с намерението да посрещнат нуждите на хора, които ценят изтънчените неща в живота и търсят дом, който отразява изискания им вкус.

Спокоен оазис, предлагащ изобилие от зеленина

Шумът и суетата в един индустриален град като Пловдив може да бъде непоносимо място за живеене, особено за семейства с малки деца. Това прави пловдивският квартал Остромила една от най-желаните дестинации за много от жителите на града под тепетата. Комплексът Le Jardin е построен в подножието на Рила планина, чиито масиви се виждат от прозорците на изисканите апартаменти.

Комплексът предлага спокойна среда за живеене, като същевременно е достатъчно близо до основните културни и търговски центрове на града. Жителите могат да се насладят на най-доброто от двата свята – спокойствието и тишината на отдалечения жилищен квартал и лесния достъп до места за пазаруване, заведения за хранене и развлечения. Близостта на комплекса до основните транспортни възли също гарантира удобно придвижване до центъра на града.

Le Jardin е проектиран да задоволи всички нужди и желания на взискателните хора. Комплексът предлага набор от удобства, които внасят лекота в ежедневието и създават на обитателите усещане за изключителност. От момента, в който влезете в комплекса, ще бъдете посрещнати от пищно озеленяване и добре поддържани общи части, намекващи за лукса, който ви очаква вътре.

Приятелска социална среда, създаваща чувство за принадлежност

За разлика от многоетажните блокове в по-старите жилищни квартали на големите градове, „Градината” има огромен потенциал да се превърне в място за тесни социални контактни и добросъседски отношения. Комплексът поставя силен акцент върху създаването на чувство за общност сред своите обитатели.

Общите части са така проектирани, че да насърчават социалното взаимодействие и да създават приветлива атмосфера. Независимо дали става въпрос за неформално събиране със съседите или за по-официални събития, споделените пространства в Le Jardin осигуряват перфектния фон за общуване и изграждане на приятелски връзки.

Сигурността е гарантирана за всички обитатели на този модерен извънградски комплекс, благодарение на професионалната охрана и 24-часово видеонаблюдение. Малко домове в България са напълно защитени от набезите на крадци и вандали, но за Le Jardin това е валидно на 100%. Какво по-хубаво от това да отглеждаш децата си в затворен комплекс, в който опасностите на външния свят са лишени от достъп.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2013 BG Real Estate